1453 Osmanlı Bayiliği Nasıl Alınır? Franchise Bedeli Ne Kadar? Osmanlı Cafe Bayiliği Bayilik Alma Şartları

Son dönemin yükselen markalarından biri olarak gösterilen 1453 Osmanlı bayiliği nasıl alınır konusuna açıklık getiriyoruz.

Kafe kültürü dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok yaygınlaşmış ve gelişmiştir. İnsanlar sosyalleşmek, arkadaşlarıyla vakit geçirmek ve bir şeyler yiyip içmek için kafeleri tercih etmektedir. Kafelerin bu kadar çok tercih edilmesi, arz ve talep dengesinin bir sonucu olarak, kafelerin sayısını arttırmıştır. Bugün Türkiye’de pek çok il ve ilçede onlarca farklı kafe bulunmaktadır. Bu kafelerden her biri müşterilerine farklı ve özel bir ortam vaat etmektedir.

Kafelere giden insanlar için önemli olan birçok konu vardır. Bunlardan ilki elbette ki menü kalitesidir. Her kafe kendine özgü bir menü oluşturur. Bu menünün kaliteli ve her damak tadına hitap edebilen lezzetlerden oluşması önemlidir. Diğer taraftan kafe konumu ve tasarımı da önemlidir. İşlek bir noktada olan bir kafe, insanların daha çok ilgisini çekecektir. Son olarak servis ve hizmet kalitesinin yüksek olması da kafelerde aranan bir başka özelliktir diyebiliriz.

Yukarıda saydığımız hususları başarıyla yerine getiren kafelerin başarıya ulaşması ve adını daha çok insana duyurması kaçınılmazdır. Ancak maalesef bu hususların tamamını başarıyla sağlayan kafelerin sayısı bir elin parmağını geçmeyecek düzeyde kalmıştır. Başarılı kafe zincir markalardan biri olan 1453 Osmanlı, ülkemizde kafe hizmetini yüksek kalitede sunan şirketlerden biridir. 1453 Osmanlı bayiliği nasıl alınır diye sormanıza artık gerek yok.

1453 Osmanlı Hakkında

Kafe zinciri, ilk şubesini Manisa’da açmıştır. Manisa’da hizmet sektörünün usta isimlerinin bir araya gelerek kurduğu 1453 Osmanlı, zengin ve aynı zamanda özgün menüsüyle kısa zamanda dikkatleri üzerine çekmiştir. 1453 Osmanlı’nın bir başka dikkat çekici tarafı da konseptidir. Öyle ki şirket, şubelerinde oluşturduğu tasarımla hem geleneksel hem de modern mimariyi bir arada sunuyor. 1453 Osmanlı şubelerini ziyaret eden insanlar farklı ve özel bir alanda bulundukları hissini en iyi şekilde yaşamaktadır.

Şirket, Manisa’da ilk şubesini açtıktan sonra kısa sürede Manisa ve Türkiye genelinde yayılmayı başarmıştır. Bugün pek çok il ve ilçede 1453 Osmanlı şubesi görmek mümkündür. Franchise sistemini uygulayan 1453 Osmanlı bayiliği nasıl alınır sorusunu yazının devamında yanıtlıyoruz.

1453 Osmanlı Bayilik Şartları

Şube sayısını günden güne daha da arttıran bu özel şirketten bayilik alabilmek için sağlamanız gereken bazı şartlar vardır. Firmanın franchise ekibi tarafından hazırlanan bu şartlarla kafe açmak isteyen bir kişinin buna maddi ve manevi olarak hazır olup olmadığı ölçülmektedir.

Tecrübe ve bilgi birikimi

1453 Osmanlı bayilik şartları içerisinde değinilen ilk konu bilgi ve tecrübedir. Daha önce restoran ve kafe gibi yerlerde çalışmış olmanız sizi öne çıkartacaktır. Şirket, şube açmak isteyen kişilerin daha önce bu sektörde çalışmış olması gerektiğini düşünüyor. Ayrıca bir kafeyi işletme konusunda nelerin önemli olduğu, neler yapılması ve yönetimin nasıl olması gerektiği gibi konularda da bilgi sahibi olunması istenmektedir.

Sermaye

Kafe açmak için belli bir sermaye birikiminiz olmalıdır. 1453 Osmanlı, bayilik almak isteyenlerin en az 500 bin lira sermayeye sahip olması gerektiğini söylüyor. Bu seviyede bir sermayeniz yoksa 1453 Osmanlı bayiliği almanız zor olacaktır.

Bayilik şartlarıyla ilgili bilgi verdikten sonra şimdi 1453 Osmanlı bayiliği nasıl alınır başlığına geçelim.

1453 Osmanlı Bayiliği Nasıl Alınır ve Neler Yapılmalı?

Şirketin resmî web sitesinde yer alan franchise başvuru formunu kullanarak başvuru sürecinizi başlatabilirsiniz. İlgili formda yer alan bilgileri eksiksiz doldurduktan sonra şirket tarafından size dönüş yapılacaktır.