Gloria Jeans Coffees Bayilik Alma Şartları: 2024 Franchise Bedeli Ne Kadar? Gloria Jeans Bayiliği Nasıl Alınır?

Son zamanların en çok dikkat çeken iş fikirleri arasında cafe açmak zirveye oynuyor diyebiliriz. Ülkemizde kahve kültürü, her geçen gün yaygınlaşmaktadır. Bu sektöre girmek istiyorsanız bu alandaki bayiliklerden yararlanabilirsiniz. Biz de bu içeriğimiz aracılığı ile Gloria Jeans Coffees bayilik alma şartları hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Daha fazla vakit kaybetmeden başlayalım. 

1979 yılında hediye dükkanı olarak kurulan marka, zaman içerisinde kurucu Kyetco tarafından bir gurme kahveci dükkanına dönüştü. Bu hamle ile birlikte kısa sürede büyüdü ve şubeleşti. 11 şube ile hizmet veren marka, bu durumdan fazlasını istediği için franchise sistemine geçti. Ülkemizde 25 şehirde şubesi bulunan Gloria Jeans, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

GLORİA JEANS COFFEES BAYİLİK ŞARTLARI VE ÖZELLİKLERİ

Gloria Jeans Coffees bayilik alma şartları ve özellikleri hakkında bilgi almak için doğru adreste olduğunuzu söyleyebiliriz. O şartlar ve özellikler şu şekildedir;

  • Kahve sektörüne girmeye karar vermiş girişimci ve çalışkan bireylerin bayilik başvurularını bekliyoruz.
  • Türkiye’de 25 farklı şehirde bulunan franchise şubelerimize yenilerini eklemek için Türkiye genelinde bayilikler veriyoruz.
  • Bayi şubelerimize en özel, kaliteli ürünlerimizi güvenli olarak sevk ediyoruz.
  • Bayilik başvurusu yapacak olan adaylar yaya ve araç trafiğinin çok yoğun olduğu okul, sinema salonu, üniversite gibi genç neslin yoğunlukta oldukları bir lokasyonda dükkan yeri bulmalıdır.
  • Açılacak şube firmamızın belirlediği konseptte tadilat & inşaat işlemlerinden geçecektir. Bu nedenle yatırım bütçesi açılacak olan şubenin büyüklüğüne ve bölgenin durumuna bağlı olarak değişebilir. En net yatırım fiyat bilgisi bayilere detaylı görüşmelerde aktarılacaktır.
  • Yatırımın dönüş süresi ortalama olarak 12 – 18 ay arasında değişmektedir.
  • Bayilerimize pazarlama desteği sunmakta, satış miktarlarını artırma yolunda tecrübelerimizi aktarmaktayız.
  • Şubenizde çalışacak olan personellere sektörün gerektirdiği eğitimlerin tamamı bizim tarafımızdan verilecektir.

Kahveland bayilik alma şartları hakkında bilgi edinmek için: Kahveland Bayilik Alma Şartları: 2024 Franchise Bedeli Ne Kadar? Kahveland Bayiliği Nasıl Alınır?

GLORİA JEANS COFFEES BAYİLİK BAŞVURUSU

Böylesine kaliteli bir markadan bayilik almak fazlasıyla işinize yarayacaktır. Hem bilinen bir marka olması hem de pazarlama, eğitim vb konularda yatırımcılara yardım etmesi markası ilgi odağı haline getiriyor. Bayilik başvurusunda bulunmak istiyorsanız aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz. 

Firma İletişim

Adres: Yeşilova Yanyolu, Küçükçekmece/İstanbul, Türkiye

TEL: +90 212 425 95 00

e-Mail: info@gloriajeans.com.tr

 

Bu yazımızda siz kıymetli okurlarımız için Gloria Jeans Coffees bayilik alma şartları hakkında bilgi verdik. Diliyoruz ki yararlı bir içerik olmuştur. Hayatta başarılar diliyoruz, başka bir içerikte görüşmek üzere!