Gaziantep Ek İş Fırsatları 2024

Gaziantep Türkiye’nin en kalabalık şehirleri arasında bulunmaktadır. Liman kentlerine yakın olması sebebiyle sanayi ve ticaret açısından önemli bir yer olan Gaziantep ili denince aklımıza ilk olarak antep fıstığı gelmektedir. Tabii ki Gaziantep kalesini de es geçmemek gerekir. Biz de bu yazımızda siz kıymetli okuyucularımız için Gaziantep ek iş fırsatları hakkında bilgi vermeye çalışacağız. 

Antep Fıstığı Temizleme İşi

Gaziantep denince aklımıza direkt olarak antep fıstığı gelmektedir. Yurt içi ve yurt dışı birçok yere satışı yapılan bu ürün tarlalardan kabuklu bir şekilde toplanmaktadır. Çoğu firma kabuklu şekilde satsa da kabuksuz satan firmalarda bulunmaktadır. Bu firmalar için kabuksuz antep fıstığı hazırlayarak 1000-2000 TL arasında ek gelir elde edebilirsiniz. 

Deri Temizleme İşi

Gaziantep üzerinden yine yurt içi ve yurt dışı deri satışı yapılmaktadır. Doğal olarak bu derilerin istenen ölçüde ve tertemiz bir şekilde gönderilmesi gerekir. Deri işi ile ilgilenen fabrikalar size belli kalıplar verecektir. Bu kalıplara göre derileri kestikten sonra ufak parçaları makasla temizleyerek ek gelir elde edebilirsiniz. Çevrenizde bu işi yapan firmalar ile görüşerek ek iş sahibi olabilirsiniz. 

Paketleme İşi

Ek iş seçeneklerinin olmazsa olmazları arasında tabii ki paketleme işleri bulunmaktadır. Zaman zaman çok yoğun olan bu firmalar işleri yetiştirmek için evlere ek iş gönderiyorlar. Evde otururken paketleme işi yaparak haftada 300-400 TL bandında bir ek gelir elde edebilirsiniz. 

Hamur ve Kebap İçi Hazırlama İşi

Gaziantep mutfağının ne kadar güzel olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Özellikle antep tatlısı ve antep kebabı en çok beğenilenler arasında bulunmaktadır. Büyük lokantalarla anlaşarak tatlı için yufka ve kebap için kebap içi hazırlayarak ek gelir elde edebilirsiniz. Tabii ki bu işte kendinize güveniyor olmanız gerekir. 

Kilim Yapıp Satmak

Gaziantep kendine özgü kilim motifleri ile de ün kazanmış bir şehirdir. Gaziantep’te bulunan tarihi güzellikler ve kilimler için yabancı turist akını olmaktadır. El becerilerinize güveniyorsanız kilim yapabilir ve bu kilimleri turistlere satarak ek gelir elde edebilirsiniz. Üretmiş olduğunuz kilimleri online ortamda da satabilirsiniz. 

Temizleme Paketleme İşi

Deri, halı ve kilim gibi ürünleri temizleme-paketleme işleri de Gaziantep’te bulunmaktadır. Müşterilere doğru bir şekilde paketlenmiş ve düzgün bir şekilde temizlenmiş ürünler gönderilmelidir. Bu işle ilgilenen firmalar ile görüşebilir ve evde çalışarak ek gelir elde edebilirsiniz. 

Denizli ek iş fırsatları hakkında bilgi almak için: Denizli Ek İş Fırsatları 2024

Bu yazımızda siz kıymetli okuyucularımız için Gaziantep ek iş fırsatları hakkında bilgi vermeye çalıştık. Umarız sizler için yararlı ve bilgi verici bir içerik olmuştur. Bu tarz firmalar zaman zaman part time çalışanlarda aramaktadır. Bu firmalar ile görüşerek part time iş sahibi de olabilirsiniz. Başka bir yazıda görüşmek üzere, hayatta başarılar diliyoruz!