Torku Bayilik Şartları – Başvuru Süreci

Torku, ülkemizde gelişmekte ve birçok insanın favori markalarından birisi haline gelmiştir. Bilindiği üzere birçok farklı markaya göre hem hesaplı hem de daha iyi kaliteli mallar üretmektedir. Gıda sektöründe şimdiye kadar iyi bir performansa sergilediğini söyleyebilirim. Bu yazımızda ise sizlerle birlikte torku bayilik şartları, bayilik veren şirketler hakkında bilgilendirme yaparak kısa maddeler halinde paylaşımda bulunmak istiyorum.

Torku Firması

Torku, Konya Şeker adı altında geliştirilmiş olan malların üretiminin tek bir çatı altında toplandığı isimdir. 2007 yılında kurulan Torku, günümüze kadar gıda sektöründe önemli başarılara imza atmış bir isimdir.

Unlu mamuller, şeker, çikolata, süt ve süt ürünleri gibi daha birçok kategoride üretimlerini sürdürmektedir. Bu marka üretici kooperatifinden Konya Şekeri firması tarafından çıkarılmıştır. Günümüzde artık hemen hemen her markette torku ürünleri malzemeleri kolaylıkla bulabilmekteyiz.

Konya şekerin çatısı altında bulunan binlerce kişi tarım ve gıda sektöründe dönüşümlü olarak para kazanmaktadırlar. Dondurulmuş gıdaya kadar yer alan bu marka, gün geçtikçe daha büyük bir şirket olmaya devam etmektedir. Marketlerde görmüş olduğum kadarı ile ürünlerin fiyatları gayet normal ve makul olan fiyatlardır.

Torku Bayiliği Nasıl Alınır?

Torku bayiliği alabilmeniz için bazı maddeleri ve sözleşmeleri gözden geçirmeniz gerekmektedir. Ülkemizde ise artık birçok şehirde torku mağazaları ile sıklıkla karşılaşmaktayız.

Bayilik alabilmeniz için öncelik olarak bir sermayeye ihtiyacınız olacaktır. Bu sermaye, yapmış olduğum araştırmalara göre 350 BİN TL ile 400 BİN TL arasında farklılıklar gösterebilmektedir. Bu sebepten dolayı güncel fiyatlar için bayilikler ile iletişime geçebilirsiniz.

Torku Bayilik Şartları İçin Gereken Belgeler

Torku bayilik https://ekisinibul.com/is-fikirleri/satın almak isterseniz özellikle istedikleri belgeleri sizlerle paylaşmaktayız.

  • Firmanızın adı,
  • İl
  • Firma sahibi veya ortakları varsa onların isimleri,
  • Telefon
  • E-mail adresi,
  • Vergi Dairesi
  • Vergi No
  • Firma Kuruluş Tarihi
  • Depo Büyüklüğü
  • Satışın Hedeflendiği Bölge/İlçe
  •  Referans Bilgisi

Bu tür bilgilere ulaştıktan sonra geriye marketi açmak kalmaktadır. Bu sebepten dolayı önceliğiniz burada sizlerle paylaşmış olduğumuz maddelere dikkatlice göz atmanızdır.

Burada sizlerle paylaşmış olduğum iş fikirleri genel olarak torku bayilik şartları arasında yer almaktadır. Torku süt ve süt ürünleri, çikolata, bisküvi gibi daha birçok alanda üretimlerine devam etmektedir.

Sizlerde aşağıda bulunan yorum kısmına konu ile alakalı görüşlerinizi yazabilir ve bizlerle hızlı bir şekilde paylaşım yapmakta bulunabilirsiniz Ayrıca aranızad torku bayilik alan kişiler var ise gözlemlerinizi yazmayı unutmayın.